Obligatorisk nyttårsinnlegg

DEL 1. LESING

Frå studiestart (i august) til i dag har eg lese iallfall desse bøkene (eg kan ha gløymt nokre få):

John Green: Looking for Alaska
John Green: An abundance of Katherines
Miranda July: Noone belongs here more than you
John Green: Paper Towns
Kristina Leganger Iversen: Hjartemekanikk
Lene Ask: Hitler, Jesus og farfar
Jon Fosse: Andvake
Sigrid Merethe Hanssen: Ingen heime
Alle vil hjem. Ingen vil tilbake
Jens Bjørneboe: Uten en tråd
Nick Hornby: Juliet, Naked
Ragnar Hovland: Under snøen
Neil Gaiman: Odd and the frost giants
Mary Shelley: Frankenstein

og ein heil del fagbøker, så klart. Det er ikkje så mange som eg helst ville, og det er nesten berre veldig korte bøker 😛 – men det er fleire enn førre semester og det har byrja å gi meg lesegleda tilbake. Sånt er fint!

I 2012 skal eg lesa endå meir.

DEL 2. MAT

Sidan eg flytta inn i ei leilegheit med eit ikkje-klaustrofobisk kjøkken, har eg laga eksponensielt meir mat enn før. Men eg har ikkje vore spesielt kreativ. Matpakkeprosjektet gløymte eg eigentleg heilt. Frykteleg teitt av meg. Likevel! Dette er ein slags siger. Grønsaker har blitt brukt. Kjøkkenutstyr har blitt brukt. Dette er bra.

I 2012 skal eg bli endå flinkare på å laga mat, og eg skal prøva å gjera det litt meir spanande. (Når eg blir frisk og får matlysten tilbake.)

DEL 3. KJÆRLEIKEN Å DI

Ikkje berre i 2011, men alltid, har eg vore ganske obsessed med å «finna nokon», og det har jo vore ein slags virvelvind, eller berg-og-dalbane, eller noko. Eg trur eitt av dei største problema med dette prosjektet er at eg alltid følgjer opp vener og veninners krav om å haldast oppdaterte, og vel så det, og pratar for mykje om ting som aldri blir noko av. Eg lever meg så veldig inn i tanken på ei framtid med den det måtte vera. Det er nesten flautt.

Sjølvsagt tenkjer eg på nokon på denne nyttårsaftan òg, men eg trur ikkje eg kjem til å stressa med det der i året som kjem. Altså:

I 2012 skal eg chillaxa med jakta på kjærleiken. Eg har ikkje tid til det der uansett. Pluss at eg har kyssesjuka. Yikes.

DEL 4. GAMLE FORSETT

I 2011…

… skal eg flytta hit og få det mykje, mykje betre.
… skal eg syngja i Kor Major, som har vore på Beat for Beat og er kjempeflinke og kjende for å ha godt miljø i tillegg.
… skal eg dansa igjen, kanskje tango og hiphop for å utfordra meg sjølv litt ekstra.
… skal eg ta 70 studiepoeng om alt går som eg vil.
… skal eg skriva meir brev og dagbok.
… skal fantastiske ting skje. Berre vent og sjå.

 

Flytta dit gjorde eg. Kor Major syng eg i. Fantastiske ting skjedde. Så det er ikkje så farleg med det andre.

I 2012 skal eg faktisk dansa igjen. Eg skal ta 70 studiepoeng. Eg skal skriva brev og faktisk senda dei.

DEL 5. OMG

Korleis skal eg få tid til alt det her?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *