Advent 2011

Hekkan, så mange julekalenderar ein blir bombadert med om ein berre er innom facebook og/eller twitter 1. desember. Eg blir litt dårleg av det. Sjølv har eg meir enn nok med desse to adventskalenderane, som eg tykkjer er ganske fine:

1. ALTERNATIV JULEKALENDER

Noko av det verste eg veit med denne tida av året er klisjé-julesongane, iallfall no når det er såpass tidleg og eg er nokså langt frå å kjenna julestemning. Difor er det utruleg godt med ukonvensjonell julemusikk. Viss du er som meg, gå hit og meld deg på lista, så får du ein song kvar dag. I fjor var det ei fantastisk blanding av sjangrar og bodskapar og alt det der, og noko for einkvar smak. Og du og du så umaterialistisk og miljøvenleg det er!

2. O MISTÉRIO DE NATAL

I år les eg Julemysteriet på portugisisk. Eg prøver, iallfall.

Hmm, kva tyder cordeirinho?

Å ja, lam tyder det.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *